Tietoa meistä

Ketterä ja mutkaton tilitoimisto

Olemme tilitoimisto, joka tarjoaa asiakkailleen mutkatonta palvelua. Palvelemme asiakkaitamme paikallisesti Kangasalla, ja sähköisiä asiakkaita laajemminkin Pirkanmaalla sekä tarvittaessa myös muualla Suomessa. Asiakkaitamme ovat monenlaiset yritykset eri toimialoilta, sekä myös yhdistystoimijat. 

Palvelumme sisältö ja laajuus määritellään jokaisen asiakkaan kanssa sopimusta tehdessä sekä säännöllisesti matkan varrella. Tällä tavoin pystymme varmistamaan, että asiakkaanamme saat meistä juuri omalle toiminnallesi sopivan tilitoimistokumppanin.

Tilitoimistomme palvelu on:

Helposti lähestyttävä

Asiakkaamme voivat aina olla suoraan omaan tuttuun kirjanpitäjäänsä yhteydessä, kun yrityksen taloushallintoon liittyen herää kysymyksiä.

Asiantunteva

Meillä on monipuolinen liiketalouden koulutustausta ja useiden vuosien käytännön työkokemus taloushallinnon alan tehtävistä. Lisäksi pidämme itsemme jatkuvasti ajan tasalla alalla tapahtuvista muutoksista.

Selkokielinen

Taloushallinnon kiemurat eivät välttämättä ole aina asiakkaidemme oman mukavuusalueen ytimessä – tästä syystä on tärkeää, että puoleemme on helppo kääntyä, ja neuvoihimme helppo luottaa, sillä kerromme asiat ymmärrettävästi - selkokielellä.

Läpinäkyvästi hinnoiteltu

Hinnoittelemme työmme pääosin tuntihinnalla, jolloin asiakas maksaa palvelusta juuri sen verran, kuin se on meitä työllistänyt. Asiakkaan toiminnan ollessa vakiintunutta voimme neuvotella myös kiinteästä pakettihinnasta, jonka etuja ovat selkeys ja ennustettavuus.